Chanel-laukkujen korjaus ja huolto

Chanel ilmoitti vuonna 2015 takuupalveluiden supistamisesta. Suurempien korjausten (refurbishing) ja pinnan värikäsittelyjen (refinishing) osalta palvelua tarjotaan vain alle viisi vuotta vanhoille laukuille, jotka voidaan todentaa ostetuiksi valtuutetusta Chanel-liikkeestä. Pienempiä korjauksia suoritetaan edelleen laukun iästä riippumatta.

Otin yhteyttä Chaneliin 2.55-lempilaukkuni korjauksesta, jonka olen ostanut kymmenisen vuotta sitten Cannesin myymälästä. Laukun läpän reunoissa on kulumaa, joka on tullut jokapäiväisessä käytössä ja laukussa on pohjassa yksi löysä ommel.

Lisäksi tiedustelin mahdollisuuksia korjata 1960-luvulta peräisin oleva 2.55 laukkuni, jonka priimakuntoon saattaminen on ollut haaveeni jo pidemmän aikaa. Laukun korkean iän ja harvinaisuuden vuoksi haluan ehdottomasti, että korjaus tehdään nimenomaan Chanelin omassa huollossa.

Minua neuvottiin tuomaan laukut paikan päälle myymälään, josta ne on ostettu. Vien siis laukkuni ensi viikolla Cannesin myymälään ja katsotaan, miten käy. Vanhan 1960-luvun laukun osalta minulla ei tietenkään ole varmuutta sen alkuperäisestä ostopaikasta ja hieman epäilen, että sen korjaamiseen ei suostuta. Toivottavasti kuitenkin lempilaukkuni 2.55 reissue jumbo (227) saadaan taas uudenveroiseen kuntoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *