Chanel brown 2.55 vintage

Harvinainen ruskea Chanel 2.55 jersey flap bag 1960-luvulta. Tämän ikäisissä laukuissa yksityiskohdat poikkeavat nykyisistä reissue-laukuista. Suurimpana erona on se, että laukun lukon alareunassa ei ole CHANEL-merkintää. Myöskään laukun sisällä ei ole CHANEL-leimoja eikä laukussa tietenkään ole vielä sarjanumerotarraa! Ehkä ensimmäisiin laukkuihin ei pidetty tarpellisena merkitä suunnittelijan nimeä, koska laukun aikanaan erikoisen ulkonäön vuoksi tämä oli muutenkin itsestään selvää?

Laukun aitous voidaan kuitenkin varmistaa yksityiskohtien perusteella. Hämmästyttävää, miten vähän nämä ovat muuttuneet nykyisissä reissue-laukuissa! Tämän laukun aitous on varmistettu Étinceler Authenticationsilla.

Laukku on vanha, mutta silti hieno. Kulmissa on kulumaa, mutta laukun muoto on ryhdikäs ja metalliosat ovat yhä upeat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *